top of page

מטרות הקמפיין:

  •  מטרת העל: להעלות את מודעות בני הנוער לפרויקט ולגרום להם להתנדב בפרויקט.

  • מטרה משנית: להעלות את המודעות של ניצולי השואה לפרויקט ולפתוח להם את האפשרות להשתתף בפרויקט.

  • מטרה נוספת: להעלות את המודעות לפרויקט בקרב הציבור הרחב ולגרום למתנדבים בוגרים להשתתף בפרויקט (דרך הקרן לרווחה לנפגעי השואה)

 

 

דרכים להשגת המטרות:

  • הפקת סרטון חברתי שיראה את פעילות הפרויקט ומה עושים בו, ובכך יזמין ויעודד בני נוער להתנדב בפרויקט (ובנוסף, מתנדבים בוגרים דרך הקרן לרווחה לנפגעי השואה), וגם ניצולי שואה לקחת חלק בפרויקט. הסרטון גם יעלה את המודעות לפרויקט בציבור הרחב.

  • הפקת סרטון ויראלי שמטרתו העיקרית להעלות את המודעות לפרויקט ולגרום להתנדבות בקרב בני נוער וצעירים.

  • ייצור אתר אינטרנט שיספק מידע על הפרויקט ומטרתו העיקרית היא הנגשת והפצת הפרויקט לבני נוער ולמתנדבים בוגרים.

  • אפשרי: הפצת כתבות באתרי אינטרנט או ערוצי טלוויזיה שיעלו את המודעות לפרויקט בקרב הציבור ויגרמו לבני נוער, מתנדבים בוגרים (וגם ניצולי שואה) לקחת חלק בפרויקט.

 קהל היעד בקמפיין:

1. קהל ראשי- בני נוער המעוניינים להתנדב בפרוייקט (דרך רשת אורט).

2. קהל משני- ניצולי שואה המעוניינים להיות חלק מהפרוייקט.

3. קהל נוסף-  מתנדבים בוגרים המעוניינים להתנדב בפרוייקט דרך הקרן לרווחת נפגעי השואה בישראל.

האסטרטגיה הפרסומית:

האסטרטגיה הראשית בקמפיין היא אסטרטגיה פרסומית רגשית - הצופים מתחברים רגשית לניצולי השואה ולנוער בפרסומות לפרוייקט. זוהי האסטרטגיה העיקרית שליוותה אותנו לאורך הדרך וקבעה את הכיוון אליו נטו הסרטים.

בנוסף, השתמשנו באופן משני גם באסטרטגיה פרסומית שכלית, בפרסומת החברתית שיצרנו - הצופים קיבלו פרטים אודות הפרויקט בכתוביות, וזהו רובד שנוסף על הרובד הראשי שהוא מה שרואים - את חייו של ניצול שואה המשתתף בפרויקט ״מחוברים״.

הדוברים:

בסרטון הדוקומנטרי ובסרטון הויראלי הדוברים הם ניצולי שואה ובני נוער המשתתפים בפרויקט מחוברים. הם הדוברים מפני שהם מייצגים ומראים מה קורה בפרויקט, באמצעות הסיפור האישי והאמיתי של הדוברים הצופים מתחברים לפרויקט ורוצים לקחת בו חלק.

בפרסומת החברתית הדוברים הם גם ניצול שואה וילד, המטרה הינה זהה, הצופים חושבים שהדוברים בסרטון הם ניצול שואה וילד, אפילו שהם שחקנים.

תיאור הקמפיין

bottom of page